Buitenhuis Meesterlijk Fietsen

Buitenhuis Meesterlijk Fietsen is sinds 1939 het vertrouwde adres voor fietsen op de Veluwe. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid van een kleine voorkamer tot een showroom van ruim 1700 m².
Buitenhuis Meesterlijk Fietsen kent drie gespecialiseerde afdelingen, met voor iedere specialisatie vakkundige medewerkers. Medewerkers van Buitenhuis zijn vakbekwaam en specialist op het gebied van fietsen en alles wat daarbij hoort. Ze worden regelmatig bijgeschoold om bij te blijven bij de allerlaatste ontwikkelingen op fietsgebied. Zodat u door deskundige medewerkers te woord wordt gestaan.

Buitenhuis Fietsen
Buitenhuis is een speciaalzaak voor stadsfietsen, electrische fietsen en sportieve fietsen. Ons brede assortiment race-fietsen, mountainbikes en hybride-fietsen heeft bekendheid in een grote regio. Bovendien vindt u in onze winkel veel accessoires en onderdelen om uw fiets aan te kleden en te onderhouden. Ook adviseren wij u graag over huurfietsen.

Buitenhuis Service en Reparatie
Bij een gespecialiseerd assortiment fietsen hoort een vakkundige werkplaats met goed opgeleide technici. Zij helpen u vriendelijk en vakkundig: of u nu de meest exclusieve racefiets laat servicen of uw band laat oppompen, bij ons is ieder klant welkom. Buitenhuis beschikt over een moderne werkplaats. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld een reparatie of een onderhoudsbeurt. Ook voor zeer specialistische zaken, bent u bij ons aan het juiste adres. Uitstekend opgeleide technici draaien hun hand niet om voor een voorvork-revisie of maatwerk op het gebied van racefietsen. Voor kleinere reparaties kunt u zonder afspraak terecht bij onze quick service. Voor een grotere reparatie of een onderhoudsbeurt kunt u het beste een afspraak maken. Dan bent u er zeker van dat u de fiets dezelfde dag weer mee kunt nemen.

Buitenhuis Outfit
Buitenhuis biedt een zeer uitgebreid assortiment aan fietskleding voor dames en heren, wandelkleding en wandelschoenen. Wij adviseren u graag.

Contactgegevens

Buitenhuis Meesterlijk Fietsen
Wagenmakershoek 1
7328 KL Apeldoorn

Telefoon: 055-3781318
Website: http://www.buitenhuisfietsen.nl

Waardering

  • R R R R R Assortiment
  • R R R R R Vakkennis
  • R R R R R Kwaliteit
  • R R R R R Prijs
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Assortiment

  • .Electrische fietsen
  • .Occasions
  • .Reparatie
  • .Accessoires
  • .Kleding
comments powered by Disqus

Advertentieruimte

Over deze website

Op Fietswinkeloverzicht.nl staat het meest volledige en grootste overzicht van fietsenmakers, fiets speciaalzaken en fietsenwinkels van Nederland. Voor zowel consumenten als eigenaren van fietswinkels is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt ons enorm helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met fietswinkels achter te laten. Zoek snel je favoriete fietsenspeciaalzaak op of kijk op de kaart welke fietswinkels er in jouw omgeving te vinden zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw fietsspeciaalzaak toevoegen aan onze website klik dan nu hier.