FietsUniek

FietsUniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij FietsUniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in ons online assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van FietsUniek tot een complete elektrische fiets, het is er in onze online fietsenwinkel. Maar wij gaan verder, veel verder, want wij willen u een unieke positieve koopervaring bezorgen en daarom bieden wij bij FietsUniek unieke service. Om uw online koopervaring bij FietsUniek persoonlijk en uniek te maken bieden wij diverse betaalvormen aan waaronder de mogelijkheid tot betalen van uw fiets na ontvangst thuis of het betalen in termijnen.

En mocht u om wat voor reden toch uw fiets alsnog willen ruilen voor een andere maat, model of kleur, dan kan dit kosteloos. Naast ons online aanbod van fietsen en accessoires beschikken wij ook over een fysieke fietsenwinkel in Hillegom met een eigen werkplaats. Hier kunt u terecht voor persoonlijk advies, een proefrit of onderhoud van uw fiets.

Contactgegevens

FietsUniek
Satellietbaan 20A
2181MH Hillegom

Telefoon: 025-2830201
Webwinkel: http://www.fietsuniek.nl

Waardering

  • R R R R R Assortiment
  • R R R R R Vakkennis
  • R R R R R Kwaliteit
  • R R R R R Prijs
R R R R R Gemiddeld

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Assortiment

  • .Electrische fietsen
  • .Occasions
  • .Reparatie
  • .Accessoires
  • .Kleding
comments powered by Disqus

Advertentieruimte

Over deze website

Op Fietswinkeloverzicht.nl staat het meest volledige en grootste overzicht van fietsenmakers, fiets speciaalzaken en fietsenwinkels van Nederland. Voor zowel consumenten als eigenaren van fietswinkels is en zal deze website altijd 100% gratis blijven. Jij kunt ons enorm helpen deze website nog informatiever te maken door jouw persoonlijke ervaringen met fietswinkels achter te laten. Zoek snel je favoriete fietsenspeciaalzaak op of kijk op de kaart welke fietswinkels er in jouw omgeving te vinden zijn. Voor vragen of opmerkingen over onze website kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wilt u uw fietsspeciaalzaak toevoegen aan onze website klik dan nu hier.