Contact

Wil je alles weten over onze website dan kun je het contactformulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo spoedig als realistisch contact met je op. Natuurlijk zijn wij ook zeer blij als je tips voor ons hebt met betrekking tot fantastische fietsenwinkels die nog missen op onze site, het wehalen van winkels die niet langer meer bestaan of correcties van fouten (bijvoorbeeld dat een fietsenwinkel helemaal geen werkplaatst voor reparaties heeft etc). Samen maken wij van Fietswinkeloverzicht.nl de meest complete en overzichtelijke website met fietsspecialisten van Nederland.

Zelf baan eigenaar?
Bent u eigenaar van een fietsenwinkel en wilt u ook gratis nieuwe bezoekers naar uw zaak trekken meld uw bedrijf dan vandaag nog aan.

LET OP! Voor je een vraag stelt aan ons

Alles wat wij weten over de winkels en hun details staat op deze website. Wil je weten of een fietsenwinkel morgen langer open is neem dan contact met de winkelier op (contactgegevens staan op de pagina van de fietsenspecialist ). Het onderstaande formulier is alleen voor;

  • Technische vragen over deze website
  • Opmerkingen over deze website

Wij kunnen je niet helpen als het gaat om;

  • De openingstijden van een fietsenwinkel;
  • Vragen over prijzen van artikelen in een winkel;
  • Iets anders over de winkel of haar assortiment.

Stel ons deze vragen niet aub! De contactinformatie van de winkel staat op de detailpagina van de fietswinkel zelf. Weet je zeker dat je vraag echt over deze website gaat? Vul dan onderstaand formulier in.


Contactformulier