Velo51

Velo51 is een totaalconcept voor de sportieve fietser in de regio Emmen.

Bikefitting
Een optimale zit op de fiets bewerkstelligen wij met een persoonlijke bikefitting. Geen mens is hetzelfde en heeft dus ook zijn eigen unieke zit op de fiets. Bij ons kijkt en luistert de bikefitter bijzonder goed naar de wensen en specifieke eigenschappen van de klant. Weg met pijntjes en hogere efficiency.

Mountainbike verhuur
Een dagje lekker raggen in de bossen met vrienden of collega’s? Huur een 29 inch Focus mountainbike en leef u eens goed uit. Mountainbiken is fun en zeker op onze fietsen die altijd in optima forma verkeren. De fietsen zijn af te halen, maar wij leveren de mountainbikes ook op locatie. Ook uitermate geschikt om eens te kijken of mountainbike iets voor u is voordat u een nieuwe fiets aanschaft.

Race en mountainbikes clinics
Wilt u leren van professionals? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit louter ervaren wedstrijdrenners die over de hele wereld hebben gekoerst. Zij nemen u op een zeer gedreven en enthousiaste manier mee in de wereld van de sportieve fiets. Clinics worden op elk niveau gegeven en ook de locatie is volledig naar wens in te vullen. Techniek, teambuilding, gastsprekers zijn allemaal voorbeelden van een mogelijke leidraad voor een super leuke fietsdag.

Fietsreparatie Emmen en Nieuw-Schoonebeek
Heeft uw sportieve fiets aandacht nodig? Uw fiets is in bijzonder goede handen bij ons team met ervaren werkplaatsmonteurs. Voor onderdelen, service en reparatie kunt u terecht op onze 2 locaties. Ook voeren wij klein onderhoud uit aan uw stadsfiets.

Velo51 is een bijzonder flexibel en modern bedrijf, boek bijvoorbeeld al onze diensten online. Wij denken graag met u mee en denken zelf ook vanuit het oogpunt van de sportieve fietser die het maximale wil halen uit de fiets, zowel qua plezier als rendement.

Contactgegevens

Velo51
Europaweg 183
7766 AG Schoonebeek

Telefoon: 0624951548
Website: http://velo51.nl

Waardering

  • R R R R R Assortiment
  • R R R R R Vakkennis
  • R R R R R Kwaliteit
  • R R R R R Prijs
R R R R R Gemiddeld

Assortiment

  • 'Electrische fietsen
  • .Occasions
  • .Reparatie
  • .Accessoires
  • .Kleding

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00
comments powered by Disqus